Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
12 Αυγούστου 2016

Διαγωνισμός για το έργο “Αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων-αναβάθμιση αστικού οδικού δικτύου & περιβάλλοντος”

Ο Δήμος Πολυγύρου, προκηρύσσει ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ)», με προϋπολογισμό 2.563.951,42€ μετά Φ.Π.Α.. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

α) κατηγορία Οδοποιία με προϋπολογισμό 1.838.030,51€(δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) και

γ) κατηγορία Η/Μ, με προϋπολογισμό 229.672,25€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος (Δημοτικό κατάστημα, Πολυτεχνείου 50, 1ος όροφος, Γραφ. 4), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-13:00, μέχρι την Πέμπτη 1/9/2016.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 6-9-2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη παράδοσης προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα Πολυγύρου, Πολυτεχνείου 50, 1ος όροφος, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία ή αν διεξαχθεί μεν αλλά δεν κατατεθεί καμία προσφορά, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με τηλεομοιοτυπία, πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία σε όσους έλαβαν τεύχη διαγωνισμού και την ίδια ώρα (10:00 π.μ.)

Η ίδια διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί και δεύτερη φορά με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.

Κατεβάστε:

την περίληψη της διακήρυξης

τη διακήρυξη

τεύχη δημοπράτησης 1

τεύχη δημοπράτησης 2

τεύχη δημοπράτησης 3

τεύχη δημοπράτησης 4

τεύχη δημοπράτησης 5

τεύχη δημοπράτησης 6

τεύχη δημοπράτησης 7