8 Νοεμβρίου 2020

Ανακοινώσεις ΝΠΔΔ Δ. Πολυγύρου για τη λειτουργία του παιδικού σταθμού Ορμύλιας και των δημοτικών βιβλιοθηκών Πολυγύρου και Ορμύλιας

Στο πλαίσιο της υπευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία και τη δημόσια υγεία ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Πολυγύρου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας των δυο τμημάτων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ορμύλιας από 09-11-2020 έως και 22-11-2020. “Η ασφάλεια τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα γι’ αυτό λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα αναστολής λειτουργίας και υγειονομικού περιεχομένου”.

Παράλληλα:

O Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Πολυγύρου “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”, κ. Καραφουλίδης Αναστάσιος, έχοντας υπόψη:
1. Την αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 71342 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4899/Β΄/6-11-2020) ¨ Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

2. Την ύπαρξη επιβεβαιωμένων αλλά και ύποπτων κρουσμάτων COVID-19 μεταξύ
των δημοτών μας

3. Την ανάγκη προστασίας των δημοτών αλλά και περιορισμού της διασποράς του
COVID-19, σύμφωνα με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

4. Την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ.

ανακοινώνει:
την αναστολή λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ορμύλιας καθώς και όλων των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, προκειμένου να συμβάλλουμε στις προσπάθειες εξάλειψης του κινδύνου διασποράς του COVID -19.