Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
20 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 20-12-2011

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, στις 7.00 μ.μ., στο Δημαρχείο Πολυγύρου με θέματα ημερήσιας διάταξης: 

  1. Κατανομή Γ΄ δόσης ΣΑΤΑ (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
  2. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων και κατανομή στις σχολικές επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
  3. Λήψη απόφασης για την διαπραγμάτευση των άγονων δρομολογίων για την μεταφορά μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
  4. Αγορά ακινήτου Καραμάνου – Γκλάβα για αξιοποίηση ακινήτου Κότσιανου (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)
  5. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κρασπέδωση – Πλακόστρωση στο Δ.Δ. Παλαιόχωρας» με αρ. μελ. 39/2010 (Εισηγ.: κ. Ανδρέας Χλιούμης)
  6. Τροποποίηση της υπ' αριθ. 508/2011 απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Πολυγύρου με την οποία υπογράψαμε Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Πολυγύρου και ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε. με τίτλο Συμβουλευτική και επιστημονική υποστήριξη για τη διερεύνηση και ωρίμανση των έργων Δήμου Πολυγύρου» (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
  7. Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα και υποβολή πρότασης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας- Θράκης 2007-2013, Άξονας Προτεραιότητας 7 – Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην ΠΚΜ, Κώδικας Προτεραιότητας 75- Υποδομές Εκπαίδευσης του έργου: «Εξαθέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γερακινής Καλυβών Δήμου Πολυγύρου» (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
  8. Λήψη απόφασης για την κάλυψη μέρους της ιδίας συμμετοχής, για την υποβολή, από την Διαδημοτική Επιχείρηση Σφαγείων Β. Χαλκιδικής, φακέλου επενδυτικού σχεδίου, με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός και συμπλήρωση υφιστάμενης σφαγειοτεχνικής υποδομής σφαγείου και μονάδας μεταποίησης υποπροϊόντων σφαγής» στο Μέτρο 123Α του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 «(Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)