Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
8 Ιουνίου 2010

ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Ένα νέο απορριμματοφόρο προστέθηκε τις τελευταίες μέρες στο στόλο οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Πολυγύρου.  Η επένδυση αυτή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς στόχος της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων στην καθαριότητα είναι να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Πολυγύρου.

 Μετά την αγορά το καλοκαίρι του 2008 ενός καινούριου οχήματος, το οποίο κόστισε 127.000 ευρώ, ο Δήμος της πρωτεύουσας προμηθεύτηκε πέρυσι ένα μεταχειρισμένο απορριμματοφόρο και φέτος ένα ακόμη αποσύροντας τα παλαιά και προβληματικά οχήματα καθαριότητας.

 « Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, στον τομέα της καθαριότητας ο απαρχαιωμένος στόλος των απορριμματοφόρων, ο οποίος έβγαινε εκτός λειτουργίας συχνά για συντήρηση και επισκευή, αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στη μεθοδική εργασία και τον ομαλό προγραμματισμό, προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερες αποδόσεις και μέγιστη κάλυψη στις περιοχές του μεγάλου γεωγραφικά Δήμου Πολυγύρου. Τα νέα απορριμματοφόρα που προμηθευτήκαμε έχουν συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση της αποκομιδής των απορριμμάτων στο Δήμο Πολυγύρου. Σήμερα ο Δήμος μας μπορεί πλέον να προσφέρει στους δημότες του καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας και παράλληλα, εναρμονισμένος με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διαχειρίζεται με τον πλέον ορθολογικό τρόπο τα απορρίμματα. Η  αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής» δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης.