Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
29 Ιουνίου 2009

«ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ» ΟΙ ONIRAMA

Με τον πιο δυναμικό τρόπο άνοιξε την Κυριακή 28 Ιουνίου την αυλαία του το Φεστιβάλ Πολυγύρου. Τη συναυλία των ONIRAMA, που λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε στο κλειστό και όχι στο Ανοικτό Θέατρο Πολυγύρου, παρακολούθησαν με ενθουσιασμό περισσότεροι από 700 νέοι, οι οποίοι διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν υπό τους ήχους του δημοφιλούς νεανικού συγκροτήματος που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι «πρίγκιπες» της ελληνικής ποπ σκηνής, που διακρίνονται για τη φρεσκάδα και την ζωντάνια τους στα live αλλά και τον τρόπο που ξεσηκώνουν το κοινό, ερμήνευσαν επί δύο ώρες με το δικό τους ξεχωριστό στυλ, τόσο ελληνικά όσο και ξένα τραγούδια και φυσικά τις δικές τους επιτυχίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους πολλούς εθελοντές που βοήθησαν καθώς επίσης και στους: Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου, Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου και Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στελέχη του Κέντρου Πρόληψης για τα Ναρκωτικά Ν. Χαλκιδικής «ΠΝΟΗ», μοίραζαν ενημερωτικό υλικό σε όλους τους θεατές.

Το επόμενο ραντεβού του Φεστιβάλ Πολυγύρου με το κοινό του είναι στις 10 Ιουλίου στο Ανοικτό θέατρο της πρωτεύουσας με τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη.