
Δωρεάν μαθήματα κεντήματος στο Κ.Α.Π.Η. Πολυγύρου
Ο Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με την εθελόντρια Αναστασία Χρυσόγλου, προσφέρει δωρεάν μαθήματα κεντήματος, σε όσους θέλουν να γνωρίσουν ή να εξελίξουν την τέχνη του κεντήματος. Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους, αλλά και προχωρημένους και θα πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα, κάθε δεύτερη Πέμπτη από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ. στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Πολυγύρου στον πεζόδρομο.
“Με ιδιαίτερη χαρά προχωράμε σε άλλη μία δράση, ενισχύοντας έτσι τη δημιουργική απασχόληση, αλλά και τη διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης. Η δράση αυτή απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η καλή διάθεση και η παρέα, είναι τα μόνα που χρειάζονται”, δηλώνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Συμπαράστασης-Κ.Α.Π.Η., Παναγιώτα Καρατζοβάλη.
Ημέρα έναρξης των μαθημάτων είναι η Πέμπτη 15 Μαϊου 2025. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στο Τμήμα Πρόνοιας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πολυγύρου στο τηλ. 2371350731.
Με νεότερη ανακοίνωση θα αναρτηθεί το ακριβές πρόγραμμα των μαθημάτων, για τα οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.