Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
2 Σεπτεμβρίου 2024

Περισσότεροι από 300 δρομείς στο 8ο Πολύγυρος Run Χαλκιδικής!

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο 8ο Πολύγυρος Run Χαλκιδικής, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 στον Δήμο Πολυγύρου.

Περισσότεροι από 300 δρομείς, όλων των ηλικιών, γυναίκες και άντρες, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη διοργάνωση, προάγοντας τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος!

«Άλλη μία άρτια διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πολυγύρου. Στόχος του  8ου  Πολύγυρος Run Χαλκιδικής είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος, η καλλιέργεια του εθελοντισμού, η προβολή και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας, καθώς και η προώθηση του αθλητικού τουρισμού», τόνισε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, ο οποίος συνεχάρη το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής, για την άρτια διοργάνωση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Βουλευτές Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και Κυριακή Μάλαμα, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γιάννης Λάσπας και ο εκπρόσωπος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, Ελευθέριος Μαλακούδης.