Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
1 Ιουλίου 2024

Αναβολή και επανάληψη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8-7-2024

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 παρ. 10 της απόφασης ΥΠ.ΕΣ.Α. & Η.Δ. 16852/06.04.2011 (ΦΕΚ 661/20.04.2011 τεύχος Β΄) περί έκδοσης πρότυπου κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου «Αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα την αναβολή της συνεδρίασης αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στη περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για την γνωστοποίησή της.»

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω θανάτου και κηδείας του πρώην Δημάρχου Πολυγύρου και νυν επικεφαλής της παράταξης «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» Αστέριου Ζωγράφου, η προγραμματισμένη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής που είχε ορισθεί για σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:00, αναβάλλεται.

Κατόπιν των ανωτέρω και για τους ως άνω αναφερόμενους λόγους, σας προσκαλούμε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σε επανάληψη της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, με τα ίδια ερωτήματα που περιελάμβανε η υπ’ αριθ. 11525/21-6-2024 πρόσκληση ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής και με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής.

  

                                                                                                                                              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

                                                                                                                                                      ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΒΕΣΤΑ