Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
4 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 08-11-2022

Συνεδριάζει στις 8 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πολυγύρου. Στη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Πολυγύρου, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

  1. Συγκρότηση επιτροπής διερεύνησης τιμών για την προμήθεια ειδών στο πλαίσιο υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» για την πρόσκληση με κωδικό 08_ΕΠΑΝΕΚ και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ», στον Άξονα Προτεραιότητας: 03 «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας» 03Σ «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» για το κυρίως υποέργο της πράξης με τίτλο: «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙΟΤ) του Δήμου Πολυγύρου».
  2. Ορισμός δικηγόρου για την απόκρουση  της με αριθ. 148/2022 αγωγής υπαλλήλου του Δήμου με σύμβαση ΙΔΑΧ.
  3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την υπογραφή πρώτης Πρόσθετης Πράξης του Τ.Π.& Δ. για την χρηματοδότηση εκτέλεσης του ενταγμένου στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» έργου με τίτλο «Δράσεις για υποδομές του Δήμου Πολυγύρου που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)».
  4. Λήψη απόφασης αποδοχής των όρων της πρόσκλησης Π86-0.6 του ΥΠ.ΕΣ. για την Υποβολή Προτάσεων στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ», στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2.6 «Παροχή πόσιμου και διαχείριση υδάτων»» με τίτλο «Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας».
  5. Κατακύρωση αποτελέσματος ανοιχτού διαγωνισμού για τη προμήθεια κι επιτόπου μεταφορά ασφαλτομίγματος και σκυροδέματος Δ.Ε. Πολυγύρου.
  6. Κατακύρωση αποτελέσματος ανοιχτού διαγωνισμού για τη προμήθεια ειδών γραφικής ύλης, διπλογραφικών εντύπων και λοιπών  πολλαπλών εκτυπώσεων και λοιπές προμήθειες ειδών γραφείου (μελάνια, τόνερ) για τις ανάγκες του Δήμου Πολυγύρου.