Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Η αγροτική άδεια για τον στρατό χορηγείται σε άτομα που ασχολούνται οι ίδιοι ή οι γονείς τους με αγροτικές καλλιέργειες.

Τα δικαιολογητικά που προσκομίζονται για την έκδοσή της είναι τα εξής:

  1. Αίτηση (κατεβάστε εδώ)
  2. Φωτοτυπία της Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου.
  3. Φύλλο άδειας απουσίας από το στρατόπεδο σας.
  4. α) Βεβαίωση από τον αγροτικό σύλλογο της περιοχής σας ότι κατέχεται ο ίδιος ή κάποιο άλλο μέλος της άμεσης οικογένειά σας γεωργική εκμετάλλευση. Στην περίπτωση απουσίας της: 4β) Τη Δήλωση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.) του αιτούντος ή  άλλου μέλους της οικογένειας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2371350724 | e-mail: emporio1@polygyros.gr

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις κατά την τρέχουσα αποστακτική περίοδο 2023-2024 και εφεξής δεν θα εκδίδονται βεβαιώσεις για την απόσταξη τσίπουρου, από τους Δήμους της Χώρας.

Διευκρινιστικά ενημερώνουμε:

  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΞΟΥΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

Οι αμπελουργοί αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου εκτάσεων από 100 τ.μ. έως και ένα (1) στρέμμα θα πρέπει αρχικώς να έχουν εγγράψει τα αμπελοτεμάχια τους στο Αμπελουργικό Μητρώο (απευθυνόμενοι στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Χαλ/κης -ΔΑΟΚ). Στη συνέχεια μετά το πέρας του τρύγου θα υποβάλλεται δήλωση συγκομιδής από τους παραγωγούς στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ και θα απευθύνονται απευθείας στο αρμόδιο Τελωνείο με εκτυπωμένη την οριστικοποιημένη δήλωση συγκομιδής.

  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΞΟΥΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2371350724 | e-mail: emporio1@polygyros.gr