espa

ermisΕθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης

menoumeasfaleis

govgrbeta

drp908

banner3

  • blekas
  • compost
  • electrocycle logo 0
  • logo ana kap pap
  • reclaim
  • recycle2017
  • container

communitycentre

logokep

olympicdayrun

dark blue el

Ενημέρωση Πολιτών

Εκτέλεση προϋπολογισμών

Δείτε εδώ την πορεία εκτέλεσης του προυπολογισμού του Δήμου Πολυγύρου και του του ΝΠΔΔ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", σύμφωνα με το Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/13-07-2010 τεύχος Α) όπως συμληρώθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ 237/31-10-2014 τεύχος Α).

Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πολυγύρου

Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Αριστοτέλη

Δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, 20 τόνων, στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, αυτή τη φορά στην Πελοπόννησο.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών, Χρήστος Βορδός, ευχαριστούν όλους τους δημότες, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες, με πολύ αγάπη, προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου.
Η ευαισθησία και η συμπαράσταση των δημοτών μας των συνανθρώπων μας στις δύσκολες στιγμές είναι δεδομένη και κάθε φορά επιδεικνύουν αλληλεγγύη κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στην εταιρεία Manolakis Bros IKE για τη δωρεά μεταφορά του υλικού στην Πελοπόννησο καθώς επίσης και στις εταιρείες Αραμπατζής Δημοσθένης και ΣΙΑ ΕΕ Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Shell, Πολυτεχνείου 19 Πολύγυρος, για παροχή 300 λιτ. καυσίμων και Θεοδώρου Νικόλαος, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων EKO, 1o χλμ. Πολυγύρου Θεσσαλονίκης, για παροχή 115 λιτ. καυσίμων.
Επίσης για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τους φίλους μας από τη Γερμανία, της φιλανθρωπικής οργάνωσης Hamburger Hilfskonvoi, την κυρία Christina Georgiadis Heltriegel και τον κύριο Frank Vogelbacher, που συμπλήρωσαν την αποστολή με είδη ρουχισμού.
Ακόμη τις εταιρείες ΔΕΑΣ ΑΕ για προσφορά προϊόντων, το ξενοδοχείο Blue Dolfin για προσφορά υλικών πρώτης ανάγκης.

 

1pyr2pyr3pyr5pyr4pyr

 

 

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2021

PolygyrosRun2021Η οργανωτική επιτροπή του ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ανακοινώνει την ημερομηνία της διεξαγωγής του 5ου Αγώνα, στις 5 Σεπτεμβρίου 2021, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 2 Αγώνες:

1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ με Τρέξιμο ή Δυναμικό Περπάτημα. Ώρα Εκκίνησης 10.00

2. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 14,6 χλμ – Ώρα Εκκίνησης 10.15.

Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός και για τους 2 Αγώνες θα είναι στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο

Η Διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς.

Σκοπός του event είναι η προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

Οι Εγγραφές είναι σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://run.polygyros.gr

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.μεΑ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΑΓΑΠΗ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΚΙΒΩΤΟΣ"

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με το event στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://run.polygyros.gr

Περισσότερα...

Σήμερα η πρώτη ανθρωπιστική αποστολή στην Εύβοια

Ο Δήμος Πολυγύρου σε συνεργασία με τη Γερμανική Φιλανθρωπική Οργάνωση Hamburger Hilfskonvoi πραγματοποιεί σήμερα αποστολή 27 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας για την ανακούφιση των πυρόπληκτων της Εύβοιας.
Θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα στην κα Christina Georgiadis Heltriegel από την Η.Η., την κα Μαρία Καραβάνα από την Hellas Olive και τον κ. Χρήστο Μανωλάκη από την Manolakis Bros IKE.
Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στους αυτοκινητιστές Παναγιώτη Κουνάδο και Γεώργιο Γιουρούδη για τη μεταφορά του υλικού.
Επίσης ευχαριστούμε τους Ελληνικούς Λευκόλιθους για τη χορηγία τους.
Η συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Πολυγύρου συνεχίζεται και θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία αποστολή εντός των ημερών.

5help 8help 6help 4help 3help