drp908

espa

run logo

dark blue el

  • blekas
  • compost
  • electrocycle logo 0
  • logo ana kap pap
  • reclaim
  • recycle2017
  • container

banner3

paikpast

communitycentre

lmp

logokep

Ενημέρωση Πολιτών

Εκτέλεση προϋπολογισμών

Δείτε εδώ την πορεία εκτέλεσης του προυπολογισμού του Δήμου Πολυγύρου και του του ΝΠΔΔ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", σύμφωνα με το Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/13-07-2010 τεύχος Α) όπως συμληρώθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ 237/31-10-2014 τεύχος Α).

Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πολυγύρου

Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Αριστοτέλη

Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου

violinΔυναμικά ξεκινά η νέα χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου. Οι εγγραφές ξεκινάνε Τρίτη 03.09.2019 και θα ολοκληρωθούν Παρασκευή 13.09.2019.
Αναλυτικά τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι:
• Μουσική Προπαιδεία
• Πιάνο
• Κιθάρα
• Βιολί
• Βιόλα
• Φλάουτο – Φλογέρα
• Ντράμς – Κρουστών
• Τμήμα Θεωρητικών – Ανώτερων θεωρητικών
• Τμήμα Φιλαρμονικών
• Τμήμα Βυζαντινής Μουσικής και
• Τμήμα χορωδιών.

Τα μαθήματα στα μουσικά όργανα είναι ατομικά και οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής τους καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης ανάμεσα στον διδάσκοντα και τον μαθητή.
Το κόστος της εγγραφής στο Δημοτικό Ωδείο ανέρχεται στα €20.
Τα δίδακτρα είναι ίδια με την περσυνή χρονιά, κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, ώστε να είναι προσιτά σε όλους τους δημότες, και καταβάλλονται σε μηνιαία βάση.
Το κόστος φοίτησης στο τμήμα της Μουσικής προπαιδείας είναι 20 ευρώ το χρόνο. Τα δίδακτρα για τα όργανα είναι 50 ευρώ το μήνα και 20 ευρώ η θεωρία. Στη βυζαντινή μουσική μπορούν να εγγραφούν και ενήλικες με κόστος 30 ευρώ το μήνα.
Η συμμετοχή στις φιλαρμονικές είναι δωρεάν και για τη μάθηση δεύτερου οργάνου ισχύει έκπτωση 50%..
Για τα παιδιά της ίδιας οικογένειας ισχύει έκπτωση 20% και 50% για τους μαθητές που θα διδαχτούν δεύτερο όργανο.
Πιστεύω του Δ.Σ του Ν.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» είναι τα παιδιά του Δήμου μας να έχουν πρόσβαση στη μουσική παιδεία. Η σημασία της μουσικής είναι ζωτική καθώς βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν μια υγιή προσωπικότητα. Τους δίνει τη χαρά να δημιουργούν, να χαίρονται με το αποτέλεσμα κάθε δημιουργίας, να θέτουν στόχους, να αναπτύσσουν την ευγενή άμιλλα, να εκφράζουν καλύτερα τα συναισθήματά τους.
Το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου παρουσιάζει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια με τον αριθμό των μαθητών του να μεγαλώνει συνεχώς. Μαθήματα γίνονται και σε άλλα χωριά του Δήμου που έδειξαν ενδιαφέρων.
Στόχος είναι αυτή τη χρονιά να αυξηθεί και αριθμός των συναυλιών που δίνει το ωδείο σε συνεργασία και με μουσικά σχολεία.
Το επόμενο χρονικό διάστημα δάσκαλοι και μαθητές του ωδείου θα επισκεφτούν τα σχολεία του Πολυγύρου παρουσιάζοντας τα μουσικά όργανα και προβάλλοντας τη δουλειά που γίνεται στο ωδείο.
Οι ώρες που θα γίνονται οι εγγραφές είναι καθημερινά το απόγευμα από τις 16:00 – 21:00 στην γραμματεία του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» (παλιά Δικαστήρια). Τηλ. Πληροφοριών: 23710 23986.

5ος κύκλος βιβλιοπαρουσιάσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου

5ovivlioΜε την παρουσίαση του βιβλίου «Τα διαμάντια της Δόμνας» της Ευδοκίας Ποιμενίδου, ξεκινά την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 το νέο πρόγραμμα βιβλιοπαρουσιάσεων, που υλοποιεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

POLYGYROS RUN HALKIDIKI – ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

afisa grΜε ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής το 3ο POLYGYROS RUN HALKIDIKI, που στόχο έχει την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 3 Αγώνες:
1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα, με ώρα εκκίνησης 9.00 πμ.
2. Αγώνα Βουνού - Πόλης 14,6 χλμ, με ώρα εκκίνησης 9.15 πμ
3. Παιδικό Αγώνα 1000 μ, ηλικίας 8-12 ετών, με ώρα εκκίνησης 11.30 πμ.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός και για τους 3 Αγώνες θα είναι στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο.
Οι Ηλεκτρονικές Εγγραφές έχουν κλείσει και πλέον αιτήσεις συμμετοχών για τους δύο αγώνες (5,2 χλμ και 14,6 χλμ), μπορούν να συμπληρωθούν χειρόγραφα και να κατατεθούν στη Γραμματεία της διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου 31-8-2019, στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο 18.00-22.00. Επίσης, ένας ελάχιστος αριθμός εγγραφών μπορεί να πραγματοποιηθεί την ημέρα των αγώνων, το πρωί της Κυριακής, κατά τις ώρες 7:45 – 8:30, καταβάλλοντας επί τόπου στη γραμματεία των αγώνων και το αντίστοιχο αντίτιμο συμμετοχής.
Για τον Παιδικό Αγώνα 1 χλμ η γραμματεία θα δέχεται χειρόγραφες εγγραφές, την προηγούμενη μέρα του Αγώνα, το Σάββατο απόγευμα 18.00-22.00, στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο, αλλά και την ημέρα του Αγώνα από τις 9:00 έως τις 11.00. Ειδικά για τον παιδικό αγώνα ηλικίες (ηλικίες 8-12) απαιτείται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση για την καλή κατάσταση της υγείας του παιδιού και υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.
Οι Απονομές θα γίνουν στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 1ης Σεπτεμβίου. Στον Αγώνα των 14,6 χλμ θα βραβευτούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της Γενικής Κατάταξη, αλλά και οι νικητές των Ηλικιακών Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών 19-39, 40-49, 50+. Στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5,2 χλμ θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι Άνδρες και οι 3 πρώτες Γυναίκες της Γενικής Κατάταξης.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
Στον Παιδικό Αγώνα θα βραβευτούν τα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Αθλητικός Όμιλος Οξύθεμις και ο ΑΓΣ Ωρίων Πολυγύρου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολύγυρου.
Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, με την υποστήριξη-χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, την υποστήριξη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.