drp908

espa

  • blekas
  • compost
  • electrocycle logo 0
  • logo ana kap pap
  • reclaim
  • recycle2017

communitycentre

banner3

paikpast

lmp

logokep

Ενημέρωση Πολιτών

Εκτέλεση προϋπολογισμών

Δείτε εδώ την πορεία εκτέλεσης του προυπολογισμού του Δήμου Πολυγύρου και του του ΝΠΔΔ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", σύμφωνα με το Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/13-07-2010 τεύχος Α) όπως συμληρώθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ 237/31-10-2014 τεύχος Α).

Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πολυγύρου

Πορεία εκτέλεσης προϋπολογισμού Αριστοτέλη

Συνάντηση Δημάρχου Πολυγύρου με την Εταιρεία Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου

et mouseiou dimarhosΕθιμοτυπική συνάντηση με την Εταιρεία Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος. Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα στο γραφείο του Δημάρχου, στο Δημαρχείο, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την έναρξη της λειτουργίας του μουσείου. Ο Δήμαρχος Πολυγύρου τόνισε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό την επίσπευση των απαραίτητων διαδικασιών για την άμεση λειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου.

Χιλιάδες επισκέπτες στον Πολύγυρο και στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

parelasi2018Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, τη μεγάλη παρέλαση εκατοντάδων καρναβαλιστών, έπεσε η αυλαία των αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Πολυγύρου, στις οποίες φέτος η συμμετοχή των επισκεπτών ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής και διασκέδασαν σε έντονους ρυθμούς σε ένα ολοήμερο πάρτι που τα είχε όλα... Ρυθμό, ευφάνταστα πολύχρωμα κοστούμια, γλυκά χαμόγελα, ξεχωριστές παρουσίες, πρωτότυπες ιδέες, φαντασία, σάτιρα, πειράγματα, παραδοσιακούς και λάτιν χορούς, τοπικές λιχουδιές και κρασί.
Τα σχολεία, οι σύλλογοι, οι εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αναδεικνύοντας την μακρά ιστορία και παράδοση του Καρναβαλιού στον Πολύγυρο. Οι επισκέπτες ξεχύθηκαν στους δρόμους, ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό μουσείο και έζησαν όμορφες στιγμές στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα με σύμμαχο τον ζεστό για την εποχή καιρό.
Η Κατσ’ αμάκα, η παραδοσιακή αυτοσχέδια ταβέρνα του δήμου από νωρίς το πρωί δεν σταμάτησε να προσφέρει στον κόσμο κεράσματα στο πάρκο των Έξι Βρύσεων που είχε φορέσει τα γιορτινά του.
Τα καταστήματα εστίασης γέμισαν δίνοντας το στίγμα μιας πόλης ζωντανής και το γλέντι συνεχίστηκε ως αργά το απόγευμα μπροστά στο Δημαρχείο με λάτιν ρυθμούς και στην πλατεία των Έξι Βρύσεων με παραδοσιακή μουσική και χορούς.
Ο Δήμος Πολυγύρου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία των καρναβαλικών εκδηλώσεων, φορείς, συλλόγους, σχολεία, εθελοντές, καρναβαλιστές και εργαζομένους.

Κοπή πίτας Ν.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»

arist pita1Παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018. Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ΚΛΙΤΙΕΣ διοίκηση και εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά ενώ συζήτησαν και θέματα, που τους απασχολούν.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου έδωσε τις ευχές του για υγεία και για μια καλύτερη χρονιά για όλους ενώ ευχαρίστησε το Δ.Σ. και τους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες επισημαίνοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων τους απασχολούν.
Από την πλευρά της η πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου, ευχαρίστησε τα μέλη του του Διοικητικού Συμβουλίου για την συνεργασία και βοήθειά τους, συνεχάρη το προσωπικό του Ωδείου, των παιδικών σταθμών, των βιβλιοθηκών, τους γυμναστές και το διοικητικό τμήμα του Νομικού Προσώπου για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και αφού ανέφερε συνοπτικά τους στόχους για το νέο έτος, τους ευχήθηκε να έχουν μια παραγωγική χρονιά, με υγεία.
Το φλουρί έπεσε στην μουσικό Κατερίνα Αρεμπατζή.